Andere hulp

Samenwerkingspartners

Demo behandeling

Tactus is een samenwerking aangegaan met partners die de visie van Etendebaas.nl onderstrepen. Deze partners zijn Etendebaas.nl gecertificeerd. Het doel van deze samenwerking is mensen met een eetprobleem te motiveren tot gedragsverandering door middel van een totaalaanpak. Deze aanpak bestaat uit de driehoek van gezond bewegen (fysiotherapie), gezond eten (diëtist, gewichtsconsulent) en online ondersteuning en motivatie bij het veranderen van leefstijl en zelfbeeld (Etendebaas.nl). Met als uitgangspunt, het eetpatroon normaliseren en stabiliseren met als doel meer energie en een betere gezondheid. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van maaltijdvervangers of voedingssupplementen.

Professionals die interesse hebben in een samenwerkingsverband met Etendebaas.nl kunnen voor meer informatie contact opnemen met Etendebaas.nl.

De door Etendebaas.nl gecertificeerde partners zijn:

Diëtisten

Carintreggeland
Als voor u het eten een obsessie is…
Iedere dag opnieuw het voornemen om minder te eten, lijnen en weer aankomen, calorieën tellen, eetbuien, angst om dik te worden, enorme drang om te eten, alles lekker vinden en niet kunnen weerstaan, alle diëten al geprobeerd hebben dan… helpen dietisten bij Carintreggeland u graag het eetpatroon en eetgedrag onder controle te krijgen en te houden! Kijk op www.mijndieetadvies.nl.

Livio
Etendebaas.nl afgerond en nu is het een kwestie van volhouden! En dat is niet makkelijk! De Livio diëtist is gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten die een haat-liefdeverhouding met eten hebben en begeleidt je bij het ontwikkelen en vasthouden van je nieuwe leefstijl. Twijfel niet en neem contact met ons op via 053 - 460 35 50!

Vita Voedingsadvies

Voedingsschool


Voeding in actie (gewichtsconsulente)
In mijn praktijk, gevestigd in de wijk Rokkeveen in Zoetermeer, begeleid ik mensen op weg naar een bewust eet- en beweegpatroon. Persoonsafhankelijk bied ik hierbij een op maat gesneden programma aan, waarbij ik gebruik maak van diverse methoden en uitgangspunten vanuit onder andere de voorwaarden van de Nederlandse Voedingsraad en het Voedingscentrum. Als extra punt van aandacht wil ik de specialisatie Sport en Voeding die ik heb behaald, noemen.

Terug

Fysiotherapie

Fyon
Fysiotherapie Oost Nederland biedt de cliënten van Etendebaas.nl de mogelijkheid om onder professionele en deskundige begeleiding (meer) te gaan bewegen. Onze missie: normaal kunnen bewegen, belangrijk voor ieder mens! Onze praktijken zijn gevestigd in Enschede, Boekelo en Deurningen. Neem voor meer informatie contact met ons op: 053-4313219.

Fysiotherapie De Eekmaat / Glanerbrug
Wilt u ook meer gaan bewegen? U fitter voelen en positief werken aan uw gezondheid, onder deskundige begeleiding en in een prettige sfeer? Alleen of in een groep, dat kan bij ons in de praktijk. Belt u gerust even voor meer informatie, tel. 053-4618738. Fysiotherapie de Eekmaat, Schoolstraat 20, 7534 CC Glanerbrug.

Terug