En zij dan?

Lotgenotencontact

Demo behandeling

Als u een eetstoornis hebt of hebt gehad, of als iemand uit uw omgeving een eetstoornis heeft, dan kan het prettig zijn om uw verhaal te kunnen doen en herkenning bij anderen te vinden. Het delen van ervaringen en gevoelens biedt steun en geeft (zelf)inzicht. U zult merken dat u niet de enige bent die bepaalde problemen ervaart. U staat er niet alleen voor.

Er zijn verschillende mogelijkheden om met elkaar in contact te komen.

Heeft u behoefte aan contact met anderen, wilt u wel eens weten hoe anderen hun eetprobleem aanpakken? Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen? Dan is het forum van Etendebaas misschien iets voor u.
Een forum, ook wel prikbord of discussiegroep genoemd, is een plek op de website waar mensen anoniem met elkaar in contact kunnen komen. U kunt hier berichten aan anderen plaatsen zodat u ervaringen kunt uitwisselen en uw situatie met anderen kunt bespreken en delen. Het forum heeft verschillende categorie├źn, waarbinnen ruimte is voor het uitwisselen van tips en adviezen, het bespreken van verschillende thema’s rondom eetproblemen en praten over de dingen van alledag.
Dit forum is er dus voor en door onze bezoekers. Ook als u niet deelneemt aan de behandeling van Etendebaas.nl bent u van harte welkom.